ETT LIV EFTER DET HÄR

Jag har aldrig trott att man lever vidare när man dör. Jag har alltid trott att allt blir svart och så finns man inte mer. Jag har heller aldrig trott på spöken, andar eller energier. Men efter allt som har hänt den senaste veckan så vill jag tro på ett liv efter döden. Jag vill tro att Joel såg alla som samlades vid minnesplatsen och tände ljus i onsdags kväll. Jag vill tro att han ser hur många som bryr sig om honom. Jag vill tro att han satt och skrattade med oss åt alla roliga minnen vi pratade om i fredags natt. Jag önskar att det finns ett liv efter det här. Men det kan ingen veta innan man kommer dit. Ta hand om er ❤
 

VÄNNER

 
Det har varit och kommer fortsätta vara en tuff tid framöver. Jag är så glad att jag har mina vänner, vi alla har så mycket fina minnen med Joel. Från fleera år bakåt i tiden. Vi är barndomsvänner dom flesta av oss, har gått i skolan tillsammans jämt. Det är så skönt att träffa dom.. prata om allt. Det lättar en liten tyngd från en varje gång vi ses. Även om det aldrig kommer bli som förut. Det kommer fattas en person, varje gång vi träffas. Vi får lära oss att leva med det och påminna oss om alla fina minnen vi har. Och ta hand om varandra. Jag tror att det är viktigt att prata om allt, men för mig är det också viktigt att skriva. Jag är nog bättre på att formulera mig i skrift än i tal. Därför skriver jag en del här och på instagram.❤

VILA I FRID ÄLSKADE VÄN..

Det som inte fick hända har hänt.. Mitt hjärta krossas varje gång jag tänker på det. Försöker hålla mig sysselsatt med andra saker, men det kommer hela tiden ikapp. Det kommer vara en jobbig tid framöver, för mig och mina vänner. Men ännu jobbigare för Joels familj.. kan bara tänka mig.. Nu får vi alla hjälpa varandra i det ofattbara.. ❤
 

TA ALDRIG NÅGON FÖRGIVET

Dom senaste dagarna har varit riktigt tunga.. En av mina nära vänner försvann efter en fest i Lördags kväll och har inte hittats än. Man fattar inte riktigt att det händer på riktigt. Det blir så påtagligt när det händer en själv och ens omgivning, jag önskar inte någon att leva i den ovissheten som man gör när någon nära försvinner. 
 
Tänker på hans familj, hur dom måste känna.. Hoppas av hela mitt hjärta att han kommer hem, men hoppet sviker mig mer och mer för varje dag han är borta.. Ta aldrig någon eller något för givet. Ta hand om varandra.
 
 
 

GULLVIVANS BLOMSTERHANDEL

Måste ju såklart tipsa er om Gullvivans blomsterhandel i Fagersta som ägs av min mamma och mormor. Dom har så otroligt mycket fina saker i butiken! Blommor, inredning, smycken och allt som hör till! Det här fina arrangemanget fixade mamma åt mig i veckan. Älskar att ha fina blommor på borden :) Gör inte du?
 

KÄHLER

I fredags när jag var i Västerås och hälsade på Eve och Charlie, så gick vi in på Kitch´n och fyndade 3 små vaser från Kähler! 50% rea hade dom, var tvungen och köpa för dom var så himla fina! 
 
 
 

LIPS

 
Före och efter läpp-penna och läpp-glans.
 
Förut har jag aldrig lagt ner någon tid på läpparna när jag sminkar mig, det har mest blivit lipsyl. Men när vi var på kryssning så provade jag köpa en läpp-penna. Måste ju säga att det gör väldigt mycket för läpparna att markera dom lite och sätta lite glans på dom! Fräscht och fint :) trivs super bra med det nu. Jag använder mig av Clarins läpp-penna "nude" och så har jag en persiko färgad läppglans. Testa!
 
 
 
 
 
 
 

VÄSTERÅS

Sitter just nu på tåget på g till Västerås, ska hänga med Eve och Charlie idag! :) mys!! 
 
Jag har ju min lediga dag oftast fredagar eftersom jag jobbar 80%. Det är nog det bästa valet jag har tagit, att bara jobba 80%. Jag värderar ledig tid mer än pengar, och eftersom jag klarar mig bra på den lönen jag får för 80% jobb så känner jag, varför ska jag jobba mer? Visst det påverkar pensionen lite, men man får väl pensionspara. Och jag kommer väl inte alltid jobba 80% kanske, så det löser sig. Jag kanske inte ens lever till pensionen känner jag. Bättre att ta vara på tiden när man är ung :) Älskar att ha en extra ledig dag i veckan iallafall! 
 

GESÄLLPROV

Halloo! Idag har jag varit i Västerås och gjort dom sista momenten på gesällprovet! Och jag klarade det!!! Så jäkla skönt ska ni veta! Att slippa tänka på förberedelser och modeller och allt som ska fixas inför ett sånt här prov, det är guld att slippa! No more för nu är jag klaar :-D 
 
Det är ju inte bara att göra ett sånt här prov, man måste förbereda modeller flera månader i förväg, eftersom modellerna måste ha minst 2 cm utväxt när man färgar på provet och man måste klippa minst 2 cm på klippningar. Om man då vill testa klippningen eller färgen en gång innan provet så måste man ju göra det senast två månader innan provet, och innan dess ska du alltså isåfall ha valt modeller. 
 
Sen ska du boka in övningstillfällen på andra saker under tiden, tillexempel fönvågor som jag hade nu. Sen ska det ritas ritningar, planeras med modeller inför provdagen, planeras så att du får med dig allt som du behöver, allt måste stämma. Men nu är det över iallafall! :)
 

KRYSSNING

Hej där! Imorse kom vi hem igen efter 2 nätter på vattnet. Vi blev medbjudna på kryssning med golvgrossisten av morfar, eftersom han och ante jobbar med golvläggning! Det var alltså en vanlig kryssning men några timmar varje dag fick man gå på golvmässa om man ville, prata med leverantörer och sådär. Sen åt man tillsammans med alla golvläggare och sånt :) Det var roligt med lite avbrott i vardagen men jag gillar ju inte att åka båt.. blir nervös att båten ska sjunka så fort det låter konstigt eller gungar hehe.. Så jag har väl inte sovit sådär jätte bra senaste nätterna :) så nu lär det väl dröja innan nästa kryssning ;) Men det var roligt ändå! och så fick vi kliva av i Helsingfors igår så då har man varit i Finland också :) vi åkte med silja symphony och jag måste säga att den båten va jätte fin! Gågata inne på båten med butiker runt om och en stoor taxfree! God buffé och frukost också! :) Här kommer lite bilder.
 

 

 

 

RSS 2.0