HELG

Såg att det var ett tag sen jag skrev här! Sen sist har vi ju faktiskt fått hem både sängen och soffan till lägenheten, har även flyttat dit nu och hunnit bo där en vecka :) Lite små fix kvar, som tavlor osv. Men annars börjar allt vara klart :) Det känns bra men ovant såklart. Mammas hus kommer ändå också alltid vara hemma för mig :) 

Det börjar närma sig semestrar. Jag jobbar dock fyra veckor till innan jag får tre veckors ledigt. känns lite tungt haha. Nu ska ju värmen komma säger dom, men jag får hoppas den håller i sig :) 

Sitter just nu på tåget till Västerås och ska träffa Eve som är höggravid. Beräknat om en vecka så vi får väl se om jag får köra henne till bb :) haha. Skämt och sido, ska kika på deras nya hus som jag inte hunnit sett än! Och så ska vi kika på stan lite :) ha en fin dag! 


LEDIG DAG

Idag har jag ledig dag!! Såå skönt. Sitter dock på jobbet just nu och får ny färg :) spännande. Färgar bort mitt violettröda för stunden iallafall, trivs ju i det men i sommar kommer det blekas av solen och bara se urtvättat ut. Så nu blir det en varm mörkbrun med lite ljusare bruna slingor/skiftningar. 

Efter det här ska jag ner till mamma och kolla vilka krukor och blommor vi ska ha till lägenheten!! Roliigt. Igår var jag där och strök och satt upp gardiner, blev så fint! Sen fick vi även upp hallmöblerna och gardinstängerna med hjälp av antes pappa och sambo! Och så flyttade vi upp tvbänk och sådär. Åkte även över till Avesta och beställde ny säng så den kommer om nån vecka :) Fyndade faktiskt en soffmatta för 400 också! stor mysig mjuk matta.

Nu blev det mycket text här haha. Men måste ju faktiskt berätta att jag var i ullared i lördags med ante och hans bröder. Hittade så otroligt mycket fint! Blandannat en 120 cm silvrig kandelaber för 450 kr! Fynd. Hittade också gardinerna, lampskärmar, lampfötter, ljuslyktor, sängbord som egentligen är till för att ha blommor på haha, och massa mer! 

Nu vill vi bara ha hem soffan och sängen så kommer allt bli så himla fint tror jag! Myys. 

Här kommer lite bilder på några saker från ullared!


LÄGENHET

Samma dag som vi åkte till Spanien så skrev vi på hyreskontrakt för en lägenhet. Så när vi kom hem från Spanien var det bara att sätta igång med renovering haha. Så vi har haft fullt upp typ all ledig tid dom senaste veckorna. Jag har mest kunnat måla möbler, städa och måla lister. Medan ante har spacklat, slipat, tapetserat. Vi har som tur är haft mycket hjälp av vänner och familj så det har gått bra!:) Så nu är det bara aTT flytta in grejer! Sara var med upp igår kväll och plockade in alla köks saker i skåpen, haha. Det fanns en del :) 

Tänkte lägga upp lite före och efter bilder på lägenheten här under! 


FEST&BABYSHOWER

Har haft en sååå bra helg! I fredags var jag och ante först till Västerås och beställde soffa till lägenheten, sen förfestade jag med massa fina vänner på kvällen innan vi kila till bruks senare. Kvällen var as bra! Älskar att det alltid är som vanligt även fast man inte setts på ett tag! Jag har nog dom roligaste och snällaste vännerna alltså! Så glaaad. 

Och i lördags åkte jag till Västerås på eftermiddagen på Evelinas babyshower, hennes mamma och en kompis hade fixat det såå fint! Blev fika, presentöppning och lekar :) Evelina visste ingenting innan, förrän hon såg en blå ballong genom fönstret haha :) 

Och igår hängde vi mest i lägenheten, ante tapetserade klart det sista, jag dammsög och torkade golv och mamma torkade fönster. Idag är jag ledig så ska dit igen och städa lite mer, ska hinna måla klart tv bänken och rumsborden också tänkte jag :) sen är det bara börja flytta dit saker!!:) 


RSS 2.0