SUNNY DAY

Lördag och sol! Sitter just nu på verandan och målar naglarna. Skönt att det inte är svinkallt ute lixom :) Igår var jag ledig, började dagen med och gosa med Elton hos antes syster. Sen lunchade jag med Frida, catchade upp lite efter alla månader som hon har rest! Super kul :) Sen åkte jag tillbaka till antes syster, tog en promenad till pickabo med hennes familj och sådär. Mys dag! Sen blev det gott käk och beck på kvällen :)

Imorse var jag på body pump 11-12. Det är så himla skönt att träna pass alltså, tiden går så fort och man får hjälp med hur man ska göra på alla övningar. På bodypump går man igenom typ alla muskelgrupper. Ben, rumpa, mage, rygg, axlar, triceps, biceps, ja allt. Så det känns verkligen som effektiv träning :)

Ska fortsätta njuta av denna soliga lördag lite till. Sen blir det häng med vänner ikväll!




TISDAG KVÄLL

Redan onsdag imorgon! Fan va veckorna rullar på :) snart bara en månad kvar till Spanien! Längtar dock inte efter att flyga efter man hörde om senaste kraschen i alperna idag.. usch :(

Imorgon kommer frida hem också! Har inte sett henne sen i december, hon har varit ute och rest några månader. Lyx! :) Så i helgen blir det väl häng med henne och lite andra vänner :) Ledig fredag också! Nice. Bara att ladda för två dagars jobb till innan helg nu då.

Tränade två pass bodypump förra veckan vilket var as kul och skönt! Träningsverken var inte att leka med. Sen blev det några gympass där emellan. Har dock varit lite hostig igår och idag så får se om jag kommer igång och tränar imorgon igen! Skönt att vara back on track iallafall. Jaja Sovgott hörrni!



Va på 30 års fest i helgen också! Roligt faktiskt, bilden talar för sig själv :'D

TISDAG

Igår hade jag veckans lediga dag (jobbar 80%). Hann med så himla mycket känns det som, haha. Var till jobbet på morgonen och färgade och klippte chefen, sen lunchade jag med mamma, var till sjukhuset på fettmätning, var till bolaget, tog en timmes promenad i solen med mamma, tränade på kvällen, ritade lite till gesällen och sådär. Effektiv dag!

Tycker verkligen att det är värt så himla mycket att vara ledig en vardag i veckan. Man hinner med så mycket mer, tid är värt mer än pengar :)

Är glad att jag kommit igång med träningen igen också! Har tränat 6 dagar i veckan i 2 veckor nu iallafall, 1 timme åt gången plus promenader och så har jag slutat med onyttigheter. Hoppas på resultat inom en snar framtid haha. Men jag lär väl få jobba ett tag innan det sker.




FRANSAR

Idag har jag haft ledig dag! Har hunnit med rätt mycket, fixat fransarna, tränat, grillat ute i solen, hängt hos antes syster m. familj, och sådär. Blev super nöjd med fransarna iallafall! Provade på ett nytt ställe idag, provade även lite längre än i somras.. :)

Tänkte lägga upp före och efter bild här! Blir ju sån sjuk skillnad :) skönt och slippa mascaran!




PARKENFITNESS

Jag har äntligen tagit tummen ur och skaffat mig ett medlemskort på nya gymmet här i stan! Får även gå på grupp pass så de är nice :) dock finns de inte super många pass efter 6 så jag får köra de nån gång ibland bara. Ska på första på fredag iallafall för då är ja ledig!

Är sjukt taggad på att komma igång med träningen igen. Vet att man inte ska hets träna för då tröttnar man men jag tror jag fixar det! Skaffade kortet förra veckan på onsdagen och har redan tränat 3 dagar. Det känns skönt iallafall :) Ikväll blir de gym igen! Konditionen behöver förbättras radikalt.




GLÖMSKA KUNDER

Okej idag har inte varit min turdag. Två av eftermiddagens kunder hade glömt sina tider så jag har varit kundlös sen ett. Inte det roligaste haha.. Men fyra tar det fart igen och då blir de fullt tills vi stänger sex.
Vi har alltid en drop in skylt som vi ställer ut när vi får avbokningar men ingen har nappat där heller idag. Vi fick rena golv istället :) och jag fick vila benen lite extra..




VILKA ÄR NI?

Blir lite nyfiken på vilka ni är som läser min blogg? Från att ha haft kanske fem besökare om dagen så har det nu senaste månaderna ökat till 30-60 besökare om dagen! Hur kommer det sig? Är det fler som börjat besöka min blogg eller är det något nytt räknings system blogg.se börjat med? Haha. Har bloggat dåligt på senaste tiden så därför jag blir lite förvånad :) Jätte kul såklart om det nu är fler som börjat läsa! Isåfall får jag väl bli bättre på att uppdatera också! 
 
Kommentera gärna vilka ni är :) 
 
 

MAKEOVER

I veckan hade jag en kund som ville korta av håret ÄNNU mer! Innan jul hade hon hår ner till rumpan, nästan. Då tog vi av det ovanför axlarna, men nu ville hon ha en ännu kortare frisyr så det fick hon! Super fräscht! 

ELTONS DOP

I helgen har vi varit på lilla Eltons dop. Elton är min pojkväns systerson, världens sötaste unge! Det var jätte fint iallafall, lägger upp lite bilder jag tog på dopet här under.. :)
 
Fina tårtor också! Ante var med där framme på dopet för han ska vara Eltons gudfar/fadder :) 
 
 
 
 

RSS 2.0