Tänk om....

Ja nu kör vi då,

Tänk om alkohol faktiskt skulle börja klassas som olaglig narkotika?

Det betyder alltså att systembolagen skulle stänga & barerna skulle fyllas med läsk. Vad skulle ni göra då på helgerna ni som inte har så mycket annat för er? skulle ni klara av att gå på en fest utan en enda gnutta alkohol i kroppen?;) näärå skämt å sido. Men hur skulle folk reagera då? fortsätta dricka och bryta mot reglerna eller sluta och få abstinenst för att det inte fanns? Dricka cola till fotbollsmatchen med grabbarna och dricka vatten istället för nubbe till kräftorna? Jag skulle inte bry mig särskilt mycket, finns ju hallonsoda om man vill ha nått gott och dricka lixom. hehe.. Men det finns ju vissa traditioner som sprit "ingår i", nubbe till sillen, nubbe till kräftorna, nubbe och nubbevisor på midsommar osvosv..

Nej men alltså, vad gör det för nytta EGENTLIGEN? om ni bortser från att ni tycker det är kul och va packade på krogen och våga göra lite mer saker än vanligt? våga snacka lite mer? Är det bara det som är grejen kanske man ska bättra på självförtroendet lite och våga ta för sig mer som nykter? borde ju bli bättre så ;) för det är ju det enda det bidrar med som kan vara "bra" - om man nu kan säga så. Eller? har jag fel? Angående traditioner så är dom väl till för att brytas om dom inte är bra?;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

måste ju säga att alla blir ju faktiskt inte hur packade som helst på fester/krogen hjärtat, det finns ju folk som bara går ut för att träffa folk! :-) Dem som blir fulla enbart för att våga säga det dom tycker har som du säger enbart fel på självkänslan!

Hihi puss

2012-04-09 @ 19:37:55
URL: http://mmatildabolander.blogg.se/
Postat av: SANNE

neej självklart inte men varför dricker man överhuvudtaget dåå?:)isåfall kan man ju gå på fester och bara träffa folk utan alkohol, och det är det ju sällan folk gör på fester ;) hihi pusspusssss!

2012-04-09 @ 19:42:08
Postat av: Lejonkungen

Sant det ni säger tjejer ! Har börjat testa att ha cola i glaset, fast alla tror det är drink:)då slipper man iaf tjatet ! funkar perfekt för ingen märker att man är nykter när man törs va sig själv ändå;) smart va !

2012-04-10 @ 00:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0