Rodney&Hanna J

Ni som såg på bigbrother förra året och i år vet säkerligen vem rodney är. Det sjukaste i år var ju att han började tycka om Hanna J, den snällaste gulligaste tjejen i huset medan han är en riktig skitstövel. (säger dom). Men det verkar ju komma fram nu att han inte är så mycket skitstövel längre, han kanske börjar mogna till sig lite?

Han som snackade om otrohet som att det var något ballt och som hade en ny tjej i sängen varje helg (dag?) verkar faktiskt vara kär i hanna J på riktigt. kind of. Jag har nog aldrig sett rodney som en skitstövel, till ytan kanske, men inte på riktigt. Man ser så snabbt på människor som lägger upp en fasad som dom tror är as ball, medan andra skrattar åt dom eftersom det är så genomskinligt. Rodney är ju en typisk sån kille enligt vad man har sett, tillsammans med killarna lägger han upp en "cool" fasad för att få respekt, killarna vill vara som honom för att dom inte vet bättre. (marcelo...) Medan man ser hans "riktiga jag" tillsammans med typ Hanna J, en teddy bear som gör allt för tjejen han blir kär i, typ.  Han har faktiskt varit med hanna hem till hennes stad och bott där några dagar och hon har varit vid honom. Han har till och med fått träffa hennes barn! det är fan inte dåligt.

Dom är ju nästan lika på varandra som annica och marcelo? nej okej inte riktigt men på deras instagram finns en hel del bilder på dom tillsammans. Annica och Marcelo däremot har ju verkligen umgåtts 24/7 sen dom kom ut ur bb huset, nästan läskigt mycket.. hörde talas om att annica har adressändrat sin post hem till marcelo, hmmmm :) guess love can be found in bb huset..


marcelo, annica, hanna och rodney, bild tagen nu ikväll faktiskt.

Anledningen till att jag vet det här är ju faktiskt för att jag började läsa deras bloggar ikväll i brist på annat ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0