Plugg

Hejdär! Kom hem från larsbo vid 4 och sen dess har jag suttit och gjort klart svenska läxan. Har skrivit klart 3 nyhetsartiklar som ska lämnas in på onsdag, känns jäkligt skönt att ha det klart. Igår blev de lite fiske, lite promenad, lite film och mys. Idag hann vi inte med så mycket, tog sovmorgon sen kila vi ut en sväng och så blev de film igen innan vi åkte hem :)

Jag har även sett det största getingboet någonsin.. Hela sommaren har det surrat runt getingar på ett och samma ställe vid antes pappas hus ute i larsbo, och nu hade dom kommit på varför. Nere i källaren finns det en lucka som man kan öppna så att man ser in under husgrunden, &långt där inne har getingarna byggt ett gigantiskt getingbo. Helt sjukt stort! och det lär ju vara ännu större när man går närmare. Det är lätt större än 2 fotbollar tillsammans när man står typ 7 meter ifrån. Tänk då hur stort det är när man står brevid det. Usch, blä. Getingar är det värsta jag vet.. Skulle ha tagit kort på det så ni hade fått sett!


Bild från google. 

Ante kommer hit om ett tag och så ska vi kolla på Gustafsson 3 trappor, ett måste varje vecka ju. haha! Ska hinna duscha och käka och greja innan så lär sätta igång nu. Ha en skön kväll! puss :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0