Kronjuvelerna - kunde varit bättre

Ja ni.. Bion igår va väl rätt bra till en början, den var nog as bra i början faktiskt. Men sen dala den som fan, björn gustavsson kunde nog ha lämnat sin roll åt någon annan också, han är en bra komiker, men ingen bra skådespelare. Filmen kändes lixom ganska oseriös helt plötsligt när han kom in i filmen,först va den as seriös och handlade om en tjej som dom trodde hade mördat en kille (bill skarsgård) för att han hade lurat i hennes lillebror i sjön. Lillebrorsan kunde inte simma så han drunknade. Filmen började spåra lite smått när Björn kom in, han var en världskänd hockey spelare och helt plötsligt under en match så går han fram och börjar kyssa en kille på plan, så björn va typ bög i hela filmen, till slutet när han&tjejen blir tillsammans. Sen sprängs tjejens hus och hennes mamma dör, och när dom ska dit och kolla vad som finns kvar har ett helt rum förvandlats till guld typ? jag frida och sara visste inte riktigt om vi skulle skratta eller gråta. Den kunde ha varit bra,men sen gick de lixom för långt.


Ni ser ju bara hur oseriös björn ser ut, överhuvudtaget.. haha

Tydligen så var en av skådespelarna på bion igår också och kollade. Han spelade "björn som liten" eller hur man ska förklara. Men ja menar, man är ju ingen superkändis för att man har medverkat i en film, typ en halvtimme av filmen. Där hade dom lixom lagt fram en röd matta som bara han fick gå på, och så sa dom "ni får ta autografer efter filmen.." Ärligt talat.. Vi höll på och skratta ihjäl oss. haha, men för honom va de väl jätte kul såklart :)

Kilade ner till mamma och jobbade idag med, räknade ihop ett gäng inventeringspapper och snitta lite blommor osv. Åkte hem till ante efter filmen igår så jag sov där inatt. Nu ska ja duscha och så kommer morfar&gittan och hälsar på vid 4. För långt inlägg blev de här men ni får stå ut. puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0