Limpa

En sak jag har tänkt på är, varför man bakar bröd så att bitarna man skär på sidorna blir mini små? Dom små bitarna är de ju ändå ingen som vill ha, man tar ju alltid ut några mackor och tar dom som är i mitten när man öppnar en skogaholms limpa tillexempel. Är man hungrig så vill man ju inte ha en bröd bit som är typ 1 dm lång och en halv bred? Då tar man ju den största istället. Och när det bara blir små kvar så öppnar man ett nytt brödpaket och väntar tills dom små bitarna blir gamla så att man får kasta dom. Så istället kunde väl bagerierna baka bröden fyrkantiga, då skulle vi som handlar käka upp hela brödet och man skulle aldrig behöva leta efter en större bit, då skulle ju alla va lika stora! Smart tjej, eller?:)


Kommentarer
Postat av: HIHI

Du är rolig du ! Ja, man får ta flera skivor istället, när dom är små ! Bättre med Frökusar !

2011-07-03 @ 21:24:37
Postat av: elturk

riktigt smart

2011-07-04 @ 17:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0