Sälen

Sälen då, åkte dit i torsdags. Fick skjuts till avesta med antes mamma&moster,ante körde dock men ändå haha. Åkte tåg och buss ända till hundfjället som ligger vid sälen typ, morfar har stuga där så vi lånade den torsdag till söndag :) hade det verkligen hur bra som helst.

När vi kom fram på torsdag kväll trodde jag typ att det var ett skämt, det var kolsvart överallt, i alla stugor, på hotellet, på affären. och så fanns det inga lampor på vägen upp till stugorna, och det här va alltså kl 5 på kvällen så de va ju lixom svart ute. Vi såg knappt husnummret haha, men när vi väl kom in så packade vi upp allt, satt på bastun och så bastade vi ett tag, skööönt.. Lagade mat också och så såg vi på robinson finalen och mös :)

Varenda kväll har jag legat i antes famn med täcke och kudde och sett på tv/film,så ni kan ju förstå att jag saknar det nu, hihi. På fredagen när vi vaknade så var de så dimmigt ute att vi knappt såg 10 meter framför oss på vägen, vi tog oss till tandådalen iallafall, handlade lite cola och godis osv. Sen va vi mest ute och kollade runt där ute, gick runt överallt typ, mys. &på kvällen blev de gott käk igen&idol, älskar att man gör allt tillsammans när man är borta sådär! lagar mat, bäddar sängen, bastar, hjälps åt med allt osv ♥

På lördagen va de mycket bättre väder iallafall! ingen dimma alls. Käkade världens godaste frukost gjorde vi! oboy,saft och baguetter direkt från ugnen.. mm mm mm .. hann med att gå trollskogen också haha! as mysigt, de är ju kul och gå och kolla på alla grejer ju. Men de va lixom vi och barnfamiljerna, haha. På kvällen blev de bastu,dusch, tvingade på ante en ansiktsmask och sen lagade vi suuper god mat! spela yatzy,mös,kika tv osv.. :) Va typ helt ledsna för att vi skulle hem nästa dag haha. Hade de ju så bra.. går inte och beskriva i en text såklart.

På söndagen hann vi ju inte med så mycket, duscha, städa, laga mat, packa sen åkte vi hem kl 4. Lyckades spräcka en nagel på vägen dit, skulle öppna luckan på bussen så fastnade hela fingrarna så nageln sprack.. blää

Nu blev de jääääkligt mycket text.. lägger in bilder här under :)


Här bodde vi iallafall :)


&här låg vi och kolla på tv varje kväll.. haha


såhär dimmigt va de i fredags..


såhär ska de alltså egentligen se ut haha


de va is överallt i fredags, typ




det här va rätt sjukt, ser ni hur klart vattnet är?






yatzyy


kocken?


lyx middag ju,fattar ni vad vi har planerat inför resan, hade till och med oss dressing i en liten burk lixom.. hähä


normalaste paret i stan, typ




finmiddag ju


påväg hem från tandådalen, kallt,kallt


lyckades tvinga på ante en ansiktsmask,, hehe




kärlek

Lägger upp bilder från trollskogen i nästa inlägg. hihi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0