MIDSOMMAR

Hade en mysig midsommar ute i larsbo! På midsommarafton hade vi massa släkt där på antes pappa och Ann-Louises sida. Alla åldrar tror jag haha! :) åt gott ute i solen och så fika vi massa gott. Sen kom regnet.. haha, men vi hade en fin dag ute i solen, minus till alla bromsar bara!
 
Resten av helgen var vi mycket ute och åkte bil, åkte runt och kika på grejer när de va dåligt väder. Sen byggde jag ante och casper ett eget kubb, sen måla vi lite, fiska lite osv. Larsbo är en kategori för sig, där fixar man och bygger själv, inga genvägar, inge apparater och grejer som jobbar åt en där inte! Så de ska va :)
 
&igår när vi kom hem så satt vi oss och kika i taxfree katalogen, alltid lika roligt även om man max köper 2 grejer haha! Satt och läste lite om Santorini och vad man kan göra där och snacka lite om de med hela familjen, sen blev de grillat och så :) Mys söndag!! Har dock blivit dyng förkyld så de känns ju förjävligt. Usch.
 
bild 1 antes systers barn jakop. bild 2 antes bror tjabo (han kommer döda mig:) ). bild 3 folk som ska äta. bild 4 folk som käkar osv.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0