SÄLEN

Hej på er :) I Onsdags kväll förra veckan blev det lite sleep over hemma hos oss. Antes syster plus sambo och antes lillebror blev bjudna på käk här och sen sov dom kvar, vi åkte ju till sälen på torsdag morgon sen. Hade dom sovit hemma hade vi inte kommit iväg i tid om vi säger så ;) haha. We know them well.
 
Vi hade det super bra i Sälen iallafall! Vi fiskade första och andra dagen där, vi fick super fint väder första dagen där iallafall! :) Anna, Krille och barnen kom upp på Fredag kvällen sen, så på Lördagen åkte vi den årliga turen till Norge haha. Vi åker alltid till Norge och köper tomatost och brus när vi är i Sälen. Sånt som inte finns i Sverige :)
 
Senare på em tog vi en vandringstur, gick upp igenom trollskogen så att ungarna skulle få se nåt roligt. Dom verkade gilla det iallafall :) Sen fortsatte vi upp till toppstugan, fikade lite där innan vi gick ner igen. Så mysigt! Jobbigt sista biten, tro mig, men mysigt när vi väl var framme haha. På kvällarna blev det lite skipbo, vissa bastade osv också. Blev såklart sälen kebab både torsdag och söndag också ;) haha åh.. Lägger upp lite bilder här under :) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0