ÅRETS SCHEMA

Vårat schema för i år alltså, jag vill inte säga för mycket innan jag har fått höra av lärarna att det faktiskt är så brutalt dåligt som det ser ut. Det är HELT otroligt vilka schemaläggare vi har. suck.
 
och i år har dom splittat våran klass, VARFÖR? är ni helt......... alltså hur kan man splitta en klass på 2, när vi började på skolan TILLSAMMANS, i SAMMA KLASS. Vi hade alla lektioner tillsammans med hv10a (stil&trend, mode&design och frisörer blandat), det var bara frisör lektioner som vi hade blandat med B klassen.
 
 Nu har dom gjort så att frisörerna och dom som går mode&design har kärn lektioner tillsammans, och dom som går stil&trend har samma lektioner men en annan tid än oss?? vi går i samma klass, men vi har inte samma lektioner samma tid? så varför finns hv10a? då kan vi lika gärna heta hv10frmd och hv10st. A&B behöver ju inte ens finnas då? Man blir ju inte direkt förvånad att skolan har blivit bombhotad ett X antal gånger.. okej så illa är det inte nu men ni fattar väl? Vi började tillsammans och ska få sluta sista året i olika klasser där vi inte ens träffas? krig.
 
 Jag hoppas att vi har missuppfattat schemat och att våra lärare har en förklaring på måndag, men det är nog tyvärr inte så.
 
Överlevde körningen btw
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0