LÖRDAG

Halloo! Nu har jag varit dålig på att skriva på några dagar igen. I onsdags blev det iallafall häng i solen på förmiddagen och på eftermiddagen cyklade vi till stan. Där kika vi på marknaden, i butiker, käka god mat, åt fina glassar och bara gick runt och chilla :) 
 
Sen på torsdagen åkte vi la zenia boulevard som är ett jätte stort köpcenter. Där blev det återigen en del shopping och god mat. Och i fredags hade vi molnigt hela dagen och några regn skurar. Så då hängde vi inne och spelade spel, sen tog vi en promenad och käkade ute. 
 
Men idag hade vi tur med vädret igen! Strålande sol från ca kl 1. Så vi hängde mest i solen idag :) sen tog vi en promenad till affären och handlade kvällsmat. Så skönt att kunna sitta ute och käka osv! Älskar det här. Skipbo har blivit nya favvo spelet så på kvällarna brukar vi alltid hinna köra nån runda haha. Imorgon åker vi till La mata för sol och bad, det är även sista dagen innan cabbe och tjabo åker hem. Men jag ska försöka skriva igen imorgon kväll ;) hoppas ni har en bra valborg hemma!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0