PÅ CYPERN

Hej på eeeer! Har avverkat vår första dag här på cypern! Lite trötta och dåsiga efter hitkomsten inatt men. Vi har legat vid både stranden och poolen och badat och solat, dock inte så många timmar. Jobbar oss uppåt haha. Nu har vi lite mer grund iallafall! Har även hunnit gå runt i några affärer och kikat runt om hotellet. Tar nog strandpromenaden imorgon för den hann vi inte med idag!

Det är så sjukt varmt här. Inatt (fredag natt) när vi landade ca 23.00 så var det fortfarande så varmt att vi var tvugna att ta av oss koftorna vi haft på planet :) Sjukt faktiskt. Har bränt fötterna på sanden också, så imorgon måste jag skaffa några bra strandskor :)

Vi har ätit både frukost lunch och middag på hotellet idag, och det är faktiskt grym mat! Åt tillexempel godaste carbonaran någonsin till lunch. Sen var det största buffén till middag, fanns allt från ny skuret kött till frukt till efterrätter till chickebits. Och imorse stog dom och stekte pannkakor på frukost buffén!

Sammanfattning, flygturen gick bra - vi är ju här. Maten är god, hotellet är lyx, vädret och vattnet är sjukt bra, vi har nära till allt. Femtio meter och vi är på huvudgatan.

Nu ska jag sova och pallra mig upp vid 9 imorgon för sol och bad!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0