BILBINGO

Igår var en bra dag! Kom hem relativt tidigt från skolan och tog då en promenix med ante. Sen mötte jag upp Sara och vi gick och solade en kvart! Känns faktiskt som det redan har hänt en del, har ju dock lite grund redan så. har tänkt sola ett gäng gånger innan studenten så att man blir lite brun och fräsch, sen får solen ute göra resten :) Åkte i alla fall hem och grejade lite sen.
 
Sen åkte jag och ante till Söderbärke på bilbingo på kvällen, det var supermysigt! Mötte upp hans pappa och Ann-Louise där också. Satt i bilen med filt och fötterna på instrumentbrädan medan vi spelade haha. &så hade vi med mackor och grejer. Vann dock ingenting så de sög ju lite, men det var roligt ändå :) man sitter ju på helspänn när man bara har ett nummer kvar, fast sen blir man skit förbannad när någon annan tutar. Haha! Jaja :)
 
Är rätt förvånad över hur lika jag och ante är med saker vi vill göra. Vi båda gillar att resa, ingen av oss festar speciellt mycket, vi tycker om att vara ute och typ fiska, grilla och sola osv, bara en sån sak att vi kan åka på bilbingo är ju en sak för sig. Haha, jag menar, hur många har ens testat eller tycker det är roligt att spela bilbingo? De flesta skulle nog tycka att det var as tråkigt, men inte vi. &i november ska vi åka och kika på nitro circus i Stockholm! Hur kul kommer inte det bli lixom? Vi är nog rätt lugna av oss, gillar att ha lugn och ro men ändå göra roliga saker och nya saker. Han känns lixom inte bara som en pojkvän utan som en bästa vän också. Det är nog menat att det ska vara vi helt enkelt ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0