The other guys

Tänkte bara säga att om ni tänker hyra "The other guys" så kan ni lika gärna strunta i de och se bigbrother i repris tusen gånger om istället. Lovar att det är roligare. När filmen började så verkade den jätte bra! Pga samuel L jackson och nån annan bra skådis som va huvudrollerna i början. MEN, efter en kvart in i filmen så hoppar dom från ett hustak och dör?? Man ba hallå? vad hände? Snacka om att ge tittarna falska förhoppningar om filmen.

&Efter dom dog så va de 2 amatör skådisar som tog över och va skit tråkiga, så det förstörde ju lixom hela filmen. Den hade kunnat va as bra om Samuel L jackson och den andra hade vart huvudrollerna hela filmen. Men nej, då ska dom hoppa och dö när det har gått en kvart. Tror till och med vi struntade i och se slutet, fanns lixom ingen poäng i det hela. På baksidan av filmen står det dessutom "komedi, 125 min" (typ).  Kunde lika gärna ha stått "komedi, 15 min", sen hade dom kunnat stanna där.


Bara av att kolla på den här framsidan så ser man ju klart och tydligt vilka som ser ut att komma från ett dåligt skämt/barnprogram och vilka som ser ut att komma från en bra komedi/polis film? kram :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0