Extreme home makeover

Kollade nyss på ett program som heter extreme home makeover. Sjukt bra program! Det är ca 5 personer som letar på familjer som har det svårt och bygger om deras hus från grunden, på bara en vecka! Självklart är det flera hundra bygg killar&tjejer som hjälper till.

I ett avsnitt förut så handlade det om en familj som bodde i ett hus som nästan var fall färdigt. Det regnade in i huset, de hade inga sängar, ingenting egentligen. Det enda de la pengarna på var att hjälpa andra. Fattar ni vilka underbara människor det finns? Den här familjen struntade totalt i att dom fick sova på golvet, att huset när som helst kunde falla ihop och att det hängde extremt farliga elkablar i taken. Det enda de tänkte på var att hjälpa andra som hade det svårt. De glömde lixom bort sig själva lite, medan de hjälpte andra. Den familjen fick hjälp av Extreme home makeover. De rev hela huset och byggde ett nytt, och varje gång de bygger ett nytt hus till en familj så tänker de alltid på vad just den familjen behöver. De bygger tillexempel in hissar i husen där det bor någon med rullstol osv.

Jag älskar att se hur glada alla familjerna blir, jag skulle absolut inte tacka nej till att vara med och hjälpa till med såna här saker. Att hjälpa människor som behöver det och se hur glada dom blir, och veta att man har hjälpt dom till en bättre fortsättning i livet. Extreme home makeover brukar också betala av lån som familjerna inte har råd att betala själva. De brukar också betala t. ex mat för ett helt år till de som inte har råd själva. De brukar också få in familjernas barn på skolor som också de kostar massor med pengar. De gör alltid något extra som familjen inte har förväntat sig,hur bra som helst!
 


Egentligen så är det den här killen som styr det mesta.






Här ser ni ett hus som det såg ut förut, Fallfärdigt& väääldigt litet..


&här ser ni resultatet efter en vecka.. sjukt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0