Söndag

Snacka om julbak den här helgen, lussebullar i fredags, pepparkakshus igår, tänkte baka pepparkakor idag men blir nog inte så haha,tar de en annan dag!:) igår morse åkte jag mamma mattias och ante till västerås och shoppa lite! köpte lite julklappar osv, jätte mysigt :) va inne på en leksaksaffär länge och kollade på leksaker, åh. önskar att vi hade nån liten i släkten! den minsta är 9 men vi hittade lite grejer till han där iallafall :)


toaletten på leksaksaffären, haha. klart att man ska tänka på dom små också, de är ju dom man är där för..

vi kom hem vid 4 kanske, då bakade jag och ante pepperkakshus! haha de tog oss 2 timmar.. bara att sätta ihop det var ju inte så lätt. Sockret stelnade för tidigt så man va tvungen och göra om flera gånger sen gled taket ner så man behövde göra om osvosv.. haha, men tillslut blev det jätte bra! Det roligaste är ju att göra det fint med kristyr och godis sen hihi.. Efter bakandet så kika vi på så mycket bättre, sen käka vi tacos och såg bilar 2. haha, as bra ju!


vi (ante) gjorde till och med istappar! haha, lägger upp bild på det färdiga huset senare! :)

Idag gick vi upp halv 1 kanske, ante åkte iväg och jobbade lite och jag har hunnit med att gå på en promenad och göra idrotts läxan. Ska kika på gossip nu sen blir de mat och dusch. ha en bra kväll! puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0