skryt eller inte?

"kändis bloggare" som dessie, kissie, paow, kenza osv påstår ju alltid att dom ABSOLUT INTE skryter när dom skriver ett inlägg om att dom tjänar över 500 000 i månaden, när dom skriver att dom gick in på nk och "råkade" få med sig en väska för 10 000 hem, när dom skriver att dom har beställt hem kläder för 15 000 på 1 timme osvosvosv... självklart är det att skryta om hur mycket pengar man har? annars hade dom inte behövt skriva ut vad dom tjänar, eller vad väskan kostade, eller vad kläderna kostade? eller har jag fel? ;)

det är ju absolut skit skönt för dom att dom tjänar massor med pengar på egentligen ingenting vettigt alls. men grejen är att dom skryter ju absolut om det, så varför påstå något annat? och en annan sak som man märker ofta är att dom gärna vill berätta hur rika deras pojkvänner är, det är ju också att skryta? och varför är det så himla ballt att ha en rik pojkvän? pojkvännen verkar inte ens spela nån roll för tjejerna, bara deras pengar. Det är det enda det snackas om i deras bloggar. Jag skulle aldrig vilja ha allt serverat, vad har man då att längta och spara till?



Från dessies.se. Läs det här så inser ni hur otroligt mycket skryt det finns i det,och i ett annat inlägg säger hon att hon ABSOLUT ALDRIG skryter. Ser ni bara hur hon pratar om märken och hur mycket dom har köpt och att han har massor med märken från förut osvosv? förstår ni mig? ;) tycker nästan synd om folk som är såhär,vem fan bryr sig om vilket märke man har på en pyamas lixom.. haha


Från kissies.se. Inte lika mycket skryt här men still, hon va ju tvungen att berätta att hon fick en LV väska av honom förra julen också .. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0